Tervetuloa tutustumaan Eurooppa-päivänä tiistaina 9.5. kello 12 – 14 hanketorille Jyväskylän ammattikorkeakoulun pääkampukselle Rajakadulle. Hanketorilla mukana noin 20 Jamkin hanketta eri vahvuusaloilta.

Kasvavalla TKI-toiminnallamme on merkittävä rooli alueellisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti oppimisen ja osaamisen uudistajana sekä työ- ja elinkeinotoiminnan kilpailukyvyn parantajana. jamkin TKI-projektit keskittyvät vahvuusaloihin, jotka perustuvat toimintaympäristön tarpeisiin ja jotka kokoavat osaamisen kilpailukykyisiksi osaamiskeskittymiksi.

Jamkissa on käynnissä 190 TKI-projektia, joista kansainvälisiä projekteja on 40. TKI-toiminnaltaan Jamk on yksi suomalaisen ammattikorkeakoulukentän suurimmista yli 13 miljoonan euron kokonaisrahoituksella. Lähes puolet henkilöstöstä eli noin 430 asiantuntijaa työskentelevät erilaisissa tutkimuksen, kehittämisen ja innovoinnin hankkeissa.

TKI-projektien merkittävimmät rahoituskanavat ovat julkisia rahoitusohjelmia. Suurimpia rahoittajia ovat Euroopan unionin rakennerahastot, opetus- ja kulttuuriministeriö ja Business Finland sekä tutkimusrahoitusta tarjoavat toimijat.