Aika: 10.5. klo 10.30-15.00
Paikka: verkossa

Business Jyväskylä järjestää toukokuussa Nordic Football Conferencea edeltävän Sport Meets Business -tapahtuman, jossa paneudutaan jalkapallon vaikuttavuuteen urheilubisneksen näkökulmasta.

Business Jyväskylän järjestämä Sport Meets Business -ennakkotapahtuma tuo esille urheilun ja jalkapallon sosiaalisen vaikuttavuuden, optimaalisen suorituskyvyn ratkaisut sekä vastuullisen jalkapallobisneksen teemat. Liiketoimintakärjellä järjestettävässä tapahtumassa kohtaavat niin yritykset, sijoittajat sekä urheilun ja jalkapallon kansainväliset sidosryhmät.

Tapahtumassa kuullaan muun muassa Espanjan korkeimman sarjatason ja yhden maailman seuratuimman jalkapalloliigan La Ligan vaikuttavuustoimenpiteistä. Tapahtuman paneelissa keskustellaan jalkapallon, urheilun ja urheilutapahtumien sosiaalisesta vaikuttavuudesta ja sen mittaamisesta.

Urheilulle optimaalista suorituskykyä ja pelillisiä ratkaisuja tarjoavat paikalliset ja kansainväliset kasvuyritykset ovat esillä tapahtumassa. Tapahtuma tuo urheilumaailman verkostot ja kansainväliset vieraat Jyväskylään ja tarjoaa erinomaisen paikan tavata, verkostoitua ja tuoda esiin yritysten urheilumaailmalle tarjottavia ratkaisuja.

 

Ensimmäistä kertaa järjestettävä konferenssi kokoaa yli 200 lajin vaikuttajaa Jyväskylään

Varsinaisessa jalkapallokonferenssissa 11.–12.5. perehdytään jalkapallon vastuullisuuteen ja vaikuttavuuteen tutkitun tiedon johdolla. Konferenssi tarjoaa kiinnostavia puheenvuoroja ja monipuolisia tutkimusnäkökulmia, kun jalkapallon parissa työskentelevät, lajin tutkijat ja tutkimuksesta kiinnostuneet pääsevät kuulemaan ja jakamaan parhaita käytänteitä.

Nordic Football Conferencen ohjelma rakennetaan tutkittuun tietoon ja vastuullisuuteen perustuvien teemojen ympärille:

  • valmennus ja pelaajien kehittyminen
  • jalkapallokulttuurin ajankohtaiset kysymykset
  • jalkapallon globaalit käytänteet

Konferenssin pääpuhujina on menestyksekkäitä ja kansainvälisiä nimiä niin valmennukseen ja pelaajien kehitykseen, yhteiskunnallisiin vaikutuksiin kuin naisten jalkapallon kehityslinjoihin liittyen.

Ilmoittautuminen molempiin tapahtumiin on auki

Ilmoittautuminen Sport Meet Business -ennakkotapahtumaan sekä kansainväliseen jalkapallokonferenssiin aukeaa 1.3.2022. Ilmoittautuminen tapahtuu samalla lomakkeella.

Ennakkotapahtuma järjestetään livenä Yritystehtaalla ja striiminä verkossa. Live-tapaaminen järjestetään osallistujamäärän rajoituksen takia vain kutsuvieraille ja tapahtumaan osallistuville yrityksille. Mikäli olet kiinnostunut live-tapahtumasta voit ilmaista sen ilmoittautumislomakkeen kautta. Kaikille live-tapahtumasta kiinnostuneille ilmoitetaan mahdollisista vapaista paikoista viimeistään 15.4. mennessä.

Tapahtuman kumppaneita ovat FirstbeatJyväskylän yliopisto ja Jyväskylän ammattikorkeakoulu. Sport Meets Business -tapahtuman järjestää Jyväskylän kaupungin elinkeinoyksikkö Business Jyväskylä / HHub. Katso tapahtuman ohjelma ja tarkemmat tiedot täältä.

Lisätiedot:
Sport Meet Business: Nina Rautiainen, projektipäällikkö, Business Jyväskylä, nina.rautiainen@jyvaskyla.fi
Nordic Football Conference: Mihaly Szerovay, työelämäprofessori, Jyväskylän yliopisto, mihaly.m.szerovay@jyu.fi

 

Sport Meets Business -tapahtuma on osa liikunnan, hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen ekosysteemityötä yhteistyössä korkeakoulujen kanssa. Tapahtuma rahoitetaan TEMin ja Jyväskylän kaupungin vuosi sitten solmitun ekosysteemisopimuksen mukaisella EAKR-rahoituksella, jonka tavoitteena on yritysten toimintaympäristön kehittäminen. Hankkeessa ovat mukana uudistuvan teollisuuden ja liikunnan, terveyden ja hyvinvoinnin ekosysteemit.