Aika: 31.8.2021 klo 13-16
Paikka: Mattilanniemi, Agoran ulkoalue

 

Tervetuloa viettämään yrittäjän hyvinvointi-iltapäivää tiistaina 31.8.2021 klo 13-16 Mattilanniemessä, Agoran ulkoalueella.

Tule lisäämään omaa hyvinvointiasi, verkostoitumaan muiden kanssa, saamaan lisää oivalluksia ja käytännön tietoja omaan hyvinvointiisi yhdessä tekemällä ja kokemalla! Omaan hyvinvointiin panostaminen, omien arvojen mukaan eläminen ja valintojen tekeminen oman hyvinvoinnin puolesta auttaa yrittäjää voimaan ja pystymään hyvin ja rakentamaan omanlaistaan menestyvää yritystoimintaa.

Yrittäjien lisäksi tervetulleita mukaan ovat yrittäjähenkiset ja yrittäjien yhteistyökumppanit esimerkiksi koulutuksen ja tutkimuksen piiristä.  Iltapäivään sisältyy sekä tiedollista että toiminnallista ohjelmaa neljässä työpajassa, joista saat helppoja vinkkejä oman hyvinvointisi ylläpitoon myös jatkossa. Työpajojen välillä kahvittelemme ja nautimme toistemme kohtaamisesta toivottavasti kauniissa säässä ulkona tai Agoran aulassa.

Ilmoittaudu mukaan!

Työpajat

Parempaa aivoergonomiaa
Mitä tarkoittaa aivoergonomia ja kuinka sitä voi parantaa? Aivoergonomian keinoilla sujuvoitat työn tekemistä ja hallitset aivojen kuormitusta.

Työpäivän aikasyöpöt
Puhelin piippaa, sähköposti kilahtaa ja asiakas kävelee ovesta sisään juuri kun olet keskittynyt laskujen kirjaamiseen…Työpäivän jälkeen on olo, että en saanut mitään aikaiseksi. Onko tuttua? Keskeytyksiin voi hukkaantua jopa kolmasosa työajasta ja kognitiivinen jaksaminen on koetuksella.

Työhyvinvointiteemainen kävelykeskustelu
Pääset sparraamaan omaa työhyvinvointiasi yrittäjäkollegan kanssa.

Palautuminen ja stressinhallinta
Palautuminen on tärkeää työpäivän aikana. Tässä työpajassa opit palauttavia harjoituksia, joita voit tehdä työpäivän aikana.

 

 

Päivän järjestävät ja työpajojen ohjaajat

Keski-Suomen Muistiyhdistys ry:n Työstä aivovoimaa -hanke (ESR)

Gradian, Keski-Suomen Yrittäjien ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun yhteinen Hyvinvointikartta-hanke (ESR)

KEHO – Keski-Suomen hyvinvoinnin osaamiskeskittymä

 

Ilmoittautumalla tapahtumaan, hyväksyt osallistumistietojesi raportoimisen hankkeen rahoittajalle (ESR).

Hankkeen tavoitteena on vahvistaa Keski-Suomen mikro- ja pk-yritysten hyvinvointia, hyvinvoinnin osaamista ja johtamista. Hyvinvointikartta-hankkeessa kehitetään hyvinvointia, tutkimustuloksiin perustuviin ja yrittäjän arkeen sopivia hyvinvointia tukevia- ja edistäviä toimintamalleja. Tämän lisäksi tavoitteena on innostaa ja valmentaa yrittäjiä huomioimaan hyvinvointi arjen tekoina ja ottamaan oppia yrittäjäkollegojen hyvistä käytännöistä.

Hyvinvointikartta-hanketta toteuttavat Gradia, Jamk ja Keski-Suomen Yrittäjät. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille keskisuomalaisille mikro- ja pk-yrityksille, niiden yrittäjille että henkilöstölle. Osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla jäsenemme.