Tietoa motorisen oppimisen vaikeuksista, niiden arvioinnista ja kehityksen tukemisesta varhaiskasvatuksen ja koulun arjessa

Jyväskylän yliopiston järjestämä käytännönläheinen Lapsen motoriset pulmat varhaiskasvatuksen ja koulun arjessa -seminaari tarjoaa tietoa motorisen oppimisen vaikeuksista, niiden arvioinnista ja kehityksen tukemisesta varhaiskasvatuksen ja koulun arjessa. Seminaari luo ainutlaatuisen mahdollisuuden perehtyä motorisen oppimisen vaikeuksiin monista näkökulmista monialaisen asiantuntijajoukon avustuksella. Kaksipäiväinen seminaari sisältää luentoja ja työpajoja sekä taustoittaa motorisen oppimisen pulmien tunnistamiseen ja tukemiseen liittyviä ongelmia ja hyviä käytänteitä Suomessa ja Hollannissa.

Tule oppimaan, työskentelemään ja keskustelemaan motorisen oppimisen vaikeuksista moniammatillisen asiantuntijajoukon kanssa. Seminaari huipentuu keskiviikkona osallistujien ja asiantuntijoiden kanssa pidettävään vuoropuheluun. Käytä tilaisuus hyväksesi ja tule kuulemaan vastauksia mieltäsi askarruttaviin asioihin.

Kuva: Jouni Kallio