Aika: Paikka: Hotelli Verso, Kauppakatu 35, Jyväskylä

Poikkeukselliset olosuhteet vaativat henkistä kapasiteettia ja kykyä selviytyä muutoksista epävarmuuden keskellä. Tämä muutoksensietokyky on toiselta nimeltään resilienssi, ja sitä tarvitaan niin parisuhteessa, lasten kanssa kuin omassa yrityksessäkin menestyäkseen muutoksen keskellä.

Hyvinvointikartta-hanke järjestää aiheesta aamupalatapaamisen Hotelli Versossa psykologi Emmi Nousiaisen johdolla! Nauti Verson maukkaasta ja lähiruokapainotteisesta buffetaamiaisesta (23 e) tai Verson kahvista ja suolaisesta kahvileivästä (10 e). Buffetaamupala syödään ennen tilaisuuden alkua aamupalatilassa. Kahvin ja suolaisen kahvileivän voi ottaa mukaan tilaisuuteen. Aamupalavaihtoehdot ovat omakustanteisia.

Luennon sisältö

  • Johdatus resilienssiin
  • Kognitiivisen käyttäytymisterapian mukainen käsitys psyykkisestä joustavuudesta
  • Resilienssin esteet tunne- ja ajatustasolla ja niiden voittaminen – pysähtymisen ja palautumisen merkitys

Osallistavat menetelmät

  • Mind-Body Bridging (MBB) – harjoitus
  • Lyhyt pohdintatehtävä ja parityöskentely, osallistujien kokemusten hyödyntäminen

 

Asiantuntija Emmi Nousiainen
Psykologi PsM, työterveyspsykologi, neuropsykologian erikoispsykologikoulutuksessa (valmistuminen n. 6/2022)

 

 

Ilmoittaudu mukaan!

 

Lisätiedot
Virve Lähdesmäki
0400271919
virve.lahdesmaki@yrittajat.fi

Taapahtuman tietosuojaseloste

Tapahtuma järjestetään osana Hyvinvointikartta-hanketta. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa Keski-Suomen mikro- ja pk-yritysten hyvinvointia, hyvinvoinnin osaamista ja johtamista. Hyvinvointikartta-hankkeessa kehitetään hyvinvointia, tutkimustuloksiin perustuviin ja yrittäjän arkeen sopivia hyvinvointia tukevia- ja edistäviä toimintamalleja. Tämän lisäksi tavoitteena on innostaa ja valmentaa yrittäjiä huomioimaan hyvinvointi arjen tekoina ja ottamaan oppia yrittäjäkollegojen hyvistä käytännöistä.

Hyvinvointikartta-hanketta toteuttavat Gradia, Jamk ja Keski-Suomen Yrittäjät. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille keskisuomalaisille mikro- ja pk-yrityksille, niiden yrittäjille että henkilöstölle. Osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla Keski-Suomen Yrittäjien jäsen.