Aika: 15.–21.9.2021
Paikka: Keski-Suomi

Keski-Suomen reitistöviikko järjestetään taas syyskuussa, 15.–21.9.2021! Reitistöviikolla erilaiset ulkoilu-, liikunta-, luonto- ja matkailureitistöt ovat keskisuomalaisten mielessä ja kovassa käytössä. Viikon tarkoituksena on nostaa tietoisuutta erilaisista lähiliikunta-, retkeily- ja matkailureiteistä sekä lisätä näiden käyttöä.

Kuinka mukaan?

Keski-Suomen Reitistöviikolla kaikki reitistöihin liittyvät tapahtumat ovat osa isompaa kokonaisuutta! Viikon mittaan voi järjestää esimerkiksi retkiä, kilpailuja, talkoita, tutumiskäyntejä, opastuksia, työhyvinvointipäiviä ja koulutuksia. Kunhan nämä tapahtumat jollain tapaa liittyvät jo olemassa oleviin, tai suunnitteilla oleviin reitteihin tai reitistöihin, niin ne ovat osa reitistöviikkoa. Kynnyksiä ei ole, kun liikumme keskisuomalaisilla reiteillä!

Reitistöviikko on avoin kaikille. Tehdään yhdessä Keski-Suomesta reitistöjen ja luontoliikunnan mallimaakunta!

 

Valokuvakilpailu reitistöviikolla 2021!

Reitistöviikolla 2021 järjestetään Keski-Suomen reitistöt -valokuvakilpailu, johon toivotaan runsaasti kuvia keskisuomalaisilta reitistöiltä ja kaikilta vuodenajoilta.
Eli liikkuessanne luonnossa ja reitistöillä pitäkää kamerat ulottuvilla ja käytössä.

Reitistöillä tarkoitetaan laaja-alaisesti luonnossaliikkumisreitistöjä, eli reitistöjä, joilla kuljet kävellen, juosten, pyöräillen, meloen, hiihtäen ja niin edespäin.

Kilpailu on avoin kaikille.

Kilpailusta lisää tietoa lähempänä reitistöviikkoa.

Lisätietoja Reitistöviikosta Meijän polun verkkosivuilla.