Aika: 15.12.2021 klo 17-18
Paikka: Jyväskylä, Kuokkalan kartano
Hinta: Maksuton / ruokailu omakustanne

 

Unohda joulukiireet ja tule nauttimaan tunnelmallisesta sekä rentouttavasta Yin-joogasta Jyväskylään Kuokkalan kartanoon. Joogan järjestää Hyvinvointikartta-hanke.

Yin jooga sopii kaikille, eikä aikaisempaa kokemusta tarvita. Yin joogassa tempo on hyvin hidas ja asanat eli asennot tuetaan hyvin mukaviksi apuvälineitä käyttäen. Asanoissa viivytään useampia minuutteja ja monet asennot ovatkin tuttuja venyttelystä. Toiveena Yin joogassa on löytää rentous asennosta, antaa mielen hiljentyä ja päästä rentouttavaan meditatiiviseen tilaan. Yin joogalla voidaan vaikuttaa sidekudoksiin, jänteisiin, niveliin ja jopa luihin.

Tule mukaan rentoutumaan

Kuokkalan kartanon rauhallinen tunnelma takaa ihanan rentoutushetken joulun alla. Ota mukaan oma jooga- tai jumppamatto sekä viltti ja lämmintä mukavaa vaatetta. Joogan jälkeen voit jäädä nauttimaan kartanon herkullisesta illallisesta. Illallinen on vapaaehtoinen ja omakustanteinen. Tee itsellesi tai seurueellesi kartanosta pöytävaraus soittamalla numeroon: 040 127 4930.

Varaamme iltaan osallistuneille yhteisen pöydän, joten mainitsethan pöytää varatessa, että osallistut joogaan mikäli haluat samaan pöytään toisten kanssa.

 

Ilmoittaudu mukaan!

Huom! Ilmoittautuminen päättyy 12.12.2021. Mukaan mahtuu 25 ensimmäistä.

 

Lisätietoja: Virve Lähdesmäki, virve.lahdesmaki@yrittajat.fi

 

Ilmoittautumalla tapahtumaan, hyväksyt osallistumistietojesi raportoimisen Hyvinvointikartta-hankkeen rahoittajalle (ESR).

Hankkeen tavoitteena on vahvistaa Keski-Suomen mikro- ja pk-yritysten hyvinvointia, hyvinvoinnin osaamista ja johtamista. Hyvinvointikartta-hankkeessa kehitetään hyvinvointia, tutkimustuloksiin perustuviin ja yrittäjän arkeen sopivia hyvinvointia tukevia- ja edistäviä toimintamalleja. Tämän lisäksi tavoitteena on innostaa ja valmentaa yrittäjiä huomioimaan hyvinvointi arjen tekoina ja ottamaan oppia yrittäjäkollegojen hyvistä käytännöistä.

Hyvinvointikartta-hanketta toteuttavat Gradia, Jamk ja Keski-Suomen Yrittäjät. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille keskisuomalaisille mikro- ja pk-yrityksille, niiden yrittäjille että henkilöstölle. Osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla jäsenemme.