Aika: 26.-27.4.2023
Paikka: Paviljonki, Jyväskylä

Tammikuun alussa vuosikymmeniä suunnitellusta sote-uudistuksesta tulee totta, kun hyvinvointalueet aloittavat toimintansa. Huhtikuun eduskuntavaalit linjaavat taas neljäksi vuodeksi eteenpäin sosiaali- ja terveyspalveluiden suuntaa. Muun muassa näistä teemoista pääset tuoreeltaan keskustelemaan ja kuulemaan erilaisia näkemyksiä Jyväskylässä 26.-27.4. järjestettävässä kaksipäiväisessä SOSTEtalk!-tapahtumassa.

SOSTEtalk! on monipuolinen seminaari-, koulutus- ja verkostoitumistapahtuma, jonka molemmat päivät tarjoavat ajankohtaisia ja tulevaisuutta ennakoivia sosiaali- ja terveysalan puheenvuoroja, tietoa, esimerkkejä, koulutuksia, hyviä käytäntöjä sekä korkeatasoista yhteiskunnallisista keskustelua.

Tapahtumaan kokoontuvat sosiaali- ja terveydenhuollosta kiinnostuneet ammattilaiset, päättäjät sekä järjestöjen edustajat.

Nähdään huhtikuun lopussa vuoden 2023 tärkeimmässä sosiaali- ja terveysalan verkostoitumistapahtumassa Keski-Suomessa Jyväskylässä!

Ohjelma

Tapahtuman ohjelma rakentuu neljän pääteeman alle. Teemoissa käsitellään järjestöjen elinvoimaista tulevaisuutta, kaikille oikeudenmukaista yhteiskuntaa sekä hyvinvointitaloutta. Tutustu ohjelmaan ja rinnakkaissessioihin!

 

Ilmoittautuminen

Varaa paikkasi ennakkohinnalla 31.1.2023 mennessä. Ennakkohinta on 20 € edullisempi kuin normaalihinta!

  • 250 €/hlö SOSTEn jäsenyhteisöjen edustajat
  • 280 €/hlö muut osallistujat
  • 225 €/hlö, ryhmä, SOSTEn jäsenyhteisöjen edustajat
  • 252 €/hlö, ryhmä, muut osallistujat

Osallistumismaksu sisältää seminaariohjelman sekä tapahtumaan sisältyvät tarjoilut.

Ryhmäalennus on -10% voimassaolevasta hinnasta. Ryhmän muodostaa 3 osallistujaa. Voit ilmoittaa kaikki ryhmän jäsenet yhdellä kertaa, muistathan lisätä viite-kenttään ryhmän tunnisteen (esim. varaajan nimi).

Ilmoittaudu tapahtumaan

Lisätietoja