Aika: perjantai 4.9.2020, klo 9.00–15.30
Paikka:
Keskussairaalan auditorio (1. krs), Keskussairaalantie 19, Jyväskylä / etäyhteys

KEHO ja Casa Salutis osana Keski-Suomen hyvinvoinnin kehittämistyötä

Verkostopäivässä paneudutaan maakunnan tulevaisuuden sote-valmisteluun, Nova-sairaalan uuteen toimintamalliin, Kukkulan kehittämiseen sekä KEHOn rooliin ja osuuteen maakunnan tulevassa terveyden ja hyvinvoinnin TKI-yhteistyössä. Verkostopäivä järjestetään yhteistyössä Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kanssa.

Verkostopäivässä muodostetaan teema-alueittaiset asiantuntijaryhmät, jotka vievät eteenpäin hyvinvoinnin talo Casa Salutikseen  kytkeytyvää yhteistyötä. Teema-alueita ovat: lapset, nuoret ja perheet / liikuntainterventiot ja kuntoutus / ikääntyvien hyvinvointi, hoito ja hoiva.

 

Ohjelmarunko

9.00 HYTE-kehittämistyö vauhdissa monella rintamalla

Johtava ylilääkäri Juha Paloneva: NOVA-sairaalan uusi toimintamalli: älykäs sairaala ihmistä varten

Ohjelmapäällikkö Tiina Koponen ja digijohtaja Jari Porrasmaa: Monesta hyvästä yhdeksi parhaista: Sote-uudistus Keski-Suomessa

Projektipäällikkö Kari Halinen: Kukkulan kehittäminen etenee – kohti terveyden, hoivan ja vanhusasumisen osaamiskeskittymää

Verkostopäällikkö Päivi Fadjukoff ja KEHO-ohjausryhmän puheenjohtaja Jukka-Pekka Mecklin: Casa Salutis -toimintamalli monialaisena kehittämisalustana

 

11.00 Monialainen asiantuntijayhteistyö vahvistamaan hyvinvointityötä

Työpajaosuus: Casa Salutiksen kolmen teeman eteenpäin viemiseksi kootaan itseohjautuvat ryhmät viemään eri teemoja omilla tahoillaan ja yhteisesti eteenpäin (tarpeet ja suunnitelmat monialaiselle palvelujen kehittämiselle, koulutukselle, työharjoittelulle, tutkimukselle ja innovaatioille).

Teemat: lapset, nuoret, perheet / liikuntainterventiot ja kuntoutus / ikääntyvien hyvinvointi, hoito ja hoiva. Työpajaosuutta valmistellaan Howspacella, johon jokainen verkostopäivän osallistuja saa ilmoittauduttuaan henkilökohtaisen linkin. Varmistathan että oma ja organisaatiosi osaaminen on mukana tässä työssä!

12.30 Lounastauko ryhmän oman työskentelyaikataulun mukaan

13.30 Työpajatyöskentely teemaryhmissä jatkuu

14.00 Työpajojen purku ja jatkotoimet

15.30 Tilaisuus päättyy

 

Ilmoittaudu mukaan!

 

Maksimiosallistujamäärä paikan päällä on 50, paikkamäärä tilassa on noin 120. Tapahtumaan voi myös osallistua etäyhteydellä.

 

Lisätietoja:

Päivi Fadjukoff
paivi.fadjukoff@jyu.fi

Jukka-Pekka Mecklin
jukka-pekka.mecklin@ksshp.fi