On jälleen aika juhlistaa tiedettä ja tutkimusta, kun Tutkijoiden yö avaa ovensa suurelle yleisölle 27.11.2020 – tänä vuonna kokonaan verkossa.

Tapahtumaa vietetään marraskuun viimeisenä perjantaina, jolloin tutkijat esittelevät työtään ja tutkimustaan sekä vastaavat yleisön kysymyksiin. Tieteeseen voi tutustua etänä esimerkiksi erilaisten verkkopohjaisten videoiden, pelien ja tietoiskujen kautta. Tutkijoiden yö on suunnattu lapsille, nuorille ja aikuisille eli aivan kaikille tiedonjanoisille! Kaikki tapahtumapäivän ohjelmat ovat avoimia ja maksuttomia. Tervetuloa!

Oletko pohtinut, millaista on aivotutkijan työ? Haluatko tietää, kuinka maailma voitaisiin pelastaa tieteen avulla tai nähdä, kuinka kemian laboratoriossa pamahtaa ja poksahtelee? Tämä kaikki on mahdollista kokea Tutkijoiden yössä!

Tutustu ohjelmaan!

Tutkijoiden yön ohjelmat ovat saatavilla Liveton virtuaalisella tapahtuma-alustalla. Alustalle tulee kirjautua, ja kirjautumista varten tulee luoda maksuttomat tunnukset. Voit luoda tunnukset jo etukäteen ennen tapahtumapäivää 27.11. osoitteessa https://events.liveto.io/signup

Tänä vuonna Tutkijoiden yön ohjelmaa ovat järjestämässä Jyväskylän yliopisto, Ranskan Instituutti, Itä-Suomen yliopisto ja VTT.

Lisätietoa:
Koordinaattori Janne Pakarinen, 040 805 4900, janne.pakarinen@jyu.fi
Viestintäpäällikkö Liisa Harjula, 040 805 4403, liisa.harjula@jyu.fi
Viestintäharjoittelija Minna Selkälä, 040 831 6228, minna.i.selkala@jyu.fi

 

www.tutkijoidenyo.fi