Aika: valmennus alkaa elo-syyskuussa 2021

Hyvinvointikartta-hankkeessa vahvistetaan Keski-Suomen mikro- ja pk-yritysten hyvinvointia, hyvinvoinnin osaamista ja johtamista. Hankkeessa kehitetään hyvinvointia, tutkimustuloksiin perustuviin ja yrittäjän arkeen sopivia hyvinvointia tukevia- ja edistäviä toimintamalleja. Yksinyrittäjien työnohjauksen valmennus käynnistyy syksyllä 2021.

Oletko yksinyrittäjä ja haluat kehittyä, verkostoitua ja oppia uusia asioita toisilta yrittäjiltä? Tule mukaan yksinyrittäjien ryhmätyönohjaukseen!

Hyvinvointikartta-hanke kehittää yhdessä yrittäjien kanssa pienryhmissä toteutettavaa työnohjausta. Elo-syyskuussa käynnistetään 4-6 uutta työnohjausryhmää. Ryhmä kokoontuu noin kerran kuukaudessa kaksi tuntia kerrallaan, yhdessä sovitun ajanjakson, tavallisesti noin vuoden ajan. Ryhmistä muodostetaan etä- ja lähiryhmiä.

Lisätietoja työnohjauksen esittelyvideolta tai Riitta Saariselta, p. 040 341 6380, riitta.saarinen@gradia.fi.

Mukaan valitaan kiinnostuksen ilmaisseista 30 yksinyrittäjää. Kaikkiin kiinnostuksensa ilmaisseihin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä. Toiminta on osallistujille maksutonta.

Ilmoittaudu täällä viimeistään heinäkuun loppuun mennessä!

 

 

Ilmoittautumalla tapahtumaan, hyväksyt osallistumistietojesi raportoimisen hankkeen rahoittajalle (ESR).

Hankkeen tavoitteena on vahvistaa Keski-Suomen mikro- ja pk-yritysten hyvinvointia, hyvinvoinnin osaamista ja johtamista. Hyvinvointikartta-hankkeessa kehitetään hyvinvointia, tutkimustuloksiin perustuviin ja yrittäjän arkeen sopivia hyvinvointia tukevia- ja edistäviä toimintamalleja. Tämän lisäksi tavoitteena on innostaa ja valmentaa yrittäjiä huomioimaan hyvinvointi arjen tekoina ja ottamaan oppia yrittäjäkollegojen hyvistä käytännöistä.

Hyvinvointikartta-hanketta toteuttavat Gradia, Jamk ja Keski-Suomen Yrittäjät. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille keskisuomalaisille mikro- ja pk-yrityksille, niiden yrittäjille että henkilöstölle. Osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla jäsenemme.