Aika: 12.1.2022, klo 14–16
Paikka:
Hämeenpohjantie 50, 40520 Jyväskylä
Hinta: Maksuton

Uusi vuosi – uudet kujeet! Tule lataamaan akut ja keräämään työkalupakkiisi uudet työvälineet hyvinvoivaan uuteen vuoteen.

Tilaisuudessa pääset kokemaan aivan uudenlaisen moniaistillisen ja elämyksellisen palautumisen hengähdyshetken. Päivän aikana pääset nauttimaan rauhasta ja levollisuudesta, sekä oppimaan erilaisia harjoituksia stressireaktion lieventämiseksi. Hengähdyshetki koostuu kahdesta osuudesta: vuorovaikutteisesta ja osallistavasta oppimisesta sekä kehon ja mielen rentoutumisesta.

Vuorovaikutteinen ja osallistava oppiminen (työpaja) 

Tässä osuudessa opit, miten palaudut paremmin arjessa käytännön keinoin ja miten voit itse vaikuttaa ylivire- tai aliviretilaan ja omaan tunne- ja stressinsäätelyysi.  Tehostamalla palautumistasi lisäät energisyyttäsi ja myönteisiä tunteita, ajattelusi on selkeämpää ja pystyt paremmin keskittymään.

Kehon ja mielen harjoitukset (työpaja)

Erilaisia helppoja, palauttavia ja tutkittuun tietoon perustuvia harjoituksia, jolla saat kehosi taas tasapainoon. Harjoitukset ovat mindfulness- , hengitys- ja rentoutumisharjoituksia.

Kesto: 2 tuntia, sisältäen 45 minuutin pituisen luennon ja sekä toisen 45 minuuttia rentoutushetken sisältäen erilaisia harjoituksia.

Ohjaajina toimivat: Keski-Suomen yrittäjien hyvinvointiasiantuntijat Essi Määttä ja Virve Lähdesmäki.

Ilmoittaudu mukaan!

Lisätiedot 

 

Ilmoittautumalla tapahtumaan, hyväksyt osallistumistietojesi raportoimisen Hyvinvointikartta-hankkeen rahoittajalle (ESR).

Hankkeen tavoitteena on vahvistaa Keski-Suomen mikro- ja pk-yritysten hyvinvointia, hyvinvoinnin osaamista ja johtamista. Hyvinvointikartta-hankkeessa kehitetään hyvinvointia, tutkimustuloksiin perustuviin ja yrittäjän arkeen sopivia hyvinvointia tukevia- ja edistäviä toimintamalleja. Tämän lisäksi tavoitteena on innostaa ja valmentaa yrittäjiä huomioimaan hyvinvointi arjen tekoina ja ottamaan oppia yrittäjäkollegojen hyvistä käytännöistä.

Hyvinvointikartta-hanketta toteuttavat Gradia, Jamk ja Keski-Suomen Yrittäjät. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille keskisuomalaisille mikro- ja pk-yrityksille, niiden yrittäjille että henkilöstölle. Osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla Keski-Suomen Yrittäjien jäsen.