Kauniin kesän viimeisenä iltapäivänä, 31. elokuuta, järjestimme Agoran takana kesäisellä Jyväsjärven rannalla erityisesti pienyrittäjille, yrittäjähenkisille ja yrittäjien yhteistyökumppaneille suunnatun #hyvinpystyvä-iltapäivän. Rento ja hyväntuulinen tapahtuma sai hienoa palautetta osallistujilta:

”Ihanat työpajojen vetäjät ja tärkeät aiheet joka pajassa👌 Ihan täysi kymppi🤩 Lisää tällaista. Pienryhmissä avoimuus on niin läsnä.”

”Tapahtuman rento tunnelma ja pieniin mutta tärkeisiin hyvinvointitekoihin hoksauttaminen kesäisessä lämmössä järven rannassa.”

 

Kesäinen sää mahdollisti iltapäivälle upeat puitteet ja koronaturvallisen kokoontumisen oman hyvinvoinnin äärelle pienissä ryhmissä mm. rantalaiturilla. Iltapäivään sisältyi sekä tiedollista että toiminnallista ohjelmaa neljässä työpajassa, joista saattoi ammentaa helppoja vinkkejä oman ja työkavereiden hyvinvoinnin ylläpitoon myös jatkossa. KEHO koordinoi päivän kumppaniensa kanssa, ja erinomaista palautetta saaneita työpajoja ohjasivat Keski-Suomen Muistiyhdistys ry:n Työstä aivovoimaa -hankkeen (ESR) Lea Jokela ja Tuula Kauppinen sekä Gradian, Keski-Suomen Yrittäjien ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun yhteinen Hyvinvointikartta-hankkeen (ESR) asiantuntijat Katja Järvelä, Essi Määttä, Virve Lähdesmäki, Katja Hyytiälä, Anna Palviainen, Riitta Saarinen ja  Merja Kurunsaari.

Työhönsä sitoutunut yrittäjä saattaa laittaa itseään likoon ja kuluttaa voimavarojaan liikaakin. #hyvinpystyvä-iltapäivällä halusimme muistuttaa, että kestävä menestys edellyttää kuitenkin myös omista voimavaroista huolehtimista. Työpajoissa pohdittiin keinoja parempaan aivoergonomiaan ja työpäivän aikasyöppöjen hallintaan, palautumiseen ja stressinhallintaan, ja osallistujat pääsivät työhyvinvointiteemaiselle kävelykeskustelulle Jyväsjärven rantamaisemissa.  Välillä kahviteltiin ja nautittiin leppoisasta toistemme kohtaamisesta.


”Ammattilaiset ohjaajat, hyvin valmisteltu, rauhallinen tempo, jokaisella ohjaajalla hyvä ulosanti. Suuret kiitokset Olen saanut jäsenmaksulla enemmän kuin olin odottanut!”

 ”Hyvä porukka, asiantuntevat vetäjät, hieno ilma olla ulkona. Pidempi setti olisi tietysti vienyt syvemmälle näissä asioissa, mutta tähän mittaan paketti oli oikein hyvä. Kiitos!”

Päivän päättyessä olo oli rentoutunut sekä osallistujilla että meillä järjestäjillä. Kiirettä ei ollut kenelläkään, sen sijaan todettiin, että #hyvinpystyvä on keskisuomalainen menestyskonsepti ja toivottiin lisää työpajoja jatkoon.

Lämmin kiitos voimauttavasta iltapäivästä kaikille osallistujille sekä upeille kanssajärjestäjille!

Yhteistyössä on voimaa ja vaikuttavuutta!

KEHOn verkostopäällikkö Päivi Fadjukoff

 

Päivän päätteeksi osallistujia pyydettiin kuvaamaan oloaan yhdellä sanalla.

 

 

 

Kuvat: Katja Hyytiälä