Lokakuussa kisataan keskisuomalaisilla hyvinvointiteoilla!

Jyväskylän yliopiston hyvinvoinnin tutkimuksen yhteisö JYU.Well, Keski-Suomen hyvinvoinnin osaamiskeskittymä KEHO, Keski-Suomen liitto, Keskisuomalainen ja Yle Jyväskylä järjestävät 1.10.–31.10.2022 #HyvinvointitekojaKeskiSuomi-valokuvakilpailun.

Kuvakisa on teemalla hyvinvointitekoja Keski-Suomessa. Haemme oivaltavia, hauskoja, juhlavia, arkisia ja persoonallisia valokuvia, joiden aiheena on keskisuomalaisia arjen hyvinvointitekoja. Niitä tekoja, jotka tekevät meistä maailman onnellisimman kansan!

Alkukilpailu käydään Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä. Osallistujia pyydetään julkaisemaan valokuvat aihetunnisteella #hyvinvointitekojakeskisuomi näissä kanavissa 1.10.–31.10.2022 välisenä aikana. Kuvan aihetta voit kuvata myös otsikolla tai muutaman sanan tekstillä.

Ammattituomaristo valitsee kuvien joukosta 10 suosikkiaan Yle Jyväskylän ja Keskisuomalaisen yleisöäänestykseen. Yleisöäänestyksen ajankohta on 5.11.–29.11.2022.

Yleisöäänestyksen voittaja ja tuomariston parhaaksi valitsema valokuva paljastetaan 30.11.2022 kello 12.00.

Voittajat palkitaan noin 100 euron arvoisella lähiruokakorilla. Äänestäjien kesken arvotaan tuotepalkintoja.

Lisäksi JYU.Well voi tarvittaessa erikseen sopien lunastaa kilpailuun osallistuneiden kuvien täydet käyttöoikeudet niiden käyttämiseksi yliopiston hyvinvointitutkimuksen ja -koulutuksen markkinointi- ja viestintämateriaaleissa, mainoksissa, verkkosivuilla, some-kanavissa, painotuotteissa ja esittelymateriaaleissa sekä alueellisessa markkinoinnissa ja yhteisprojekteissa.

 

 #HyvinvointitekojaKeskiSuomi-kilpailun säännöt

Ota valokuva, joka kuvaa keskisuomalaisia hyvinvointitekoja. Kuva saa olla arkinen, luova, oivaltava tai hauska. Juuri sellainen, kuin sinä haluat. Jaa kuva julkisesti Instagramissa, Facebookissa tai Twitterissä aihetunnisteella #HyvinvointitekojaKeskiSuomi. Halutessasi voit lisätä nimen tai lyhyen kuvatekstin. Julkaise kuva 31.10. mennessä. Säilytä alkuperäinen kuvatiedosto.

Kilpailukuva ei saa olla aikaisemmin julkaistu. Kuvaa ei saa julkaista markkinointitarkoituksessa. Kuvan tulee olla osallistujan itsensä ottama ja kuvaajalla on oltava kuvaan täydet oikeudet. Kotirauhan tms. suojan piirissä kuvatuilta henkilöiltä on oltava lupa kuvan julkaisuun.

Kilpailun tuomariston valitsemat kymmenen parasta kuvaa jatkavat yleisöäänestykseen. Yleisöäänestys järjestetään samanaikaisesti Keskisuomalaisen ja Yle Jyväskylän verkkosivuilla, joissa parhaat kuvat myös julkaistaan.

Aihetunnisteella #HyvinvointitekojaKeskiSuomi saatetaan julkaista sosiaalisessa mediassa myös muita kuin kilpailuun osallistuvia kuvia, joten kilpailun järjestäjät pyytävät finalisteilta julkaisuluvan erikseen.

Kilpailun järjestäjät eivät muokkaa kuvia, muuttaa niiden sisältöä tai rajausta ilman kuvaajan lupaa. Kuvien tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla.

Yleisöäänestyksen voittaja ja tuomariston parhaaksi valitsema valokuva paljastetaan marraskuun lopussa 30.11.2022 kello 12.00.

Kilpailun järjestävät Jyväskylän yliopiston hyvinvoinnin tutkimuksen yhteisö JYU.Well, Keski-Suomen hyvinvoinnin osaamiskeskittymä KEHO, Keski-Suomen liitto, Keskisuomalainen ja Yle Jyväskylä.

 

Kilpailun tuomaristo

Marko Hämäläinen, Taiken valokuvauksen läänintaiteilija

Niko Mannonen, Mediatoimittaja Yle Jyväskylä

Hanna Marjanen, Keskisuomalaisen kuvatuottaja

Antti Siukola Keski-Suomen liiton viestintäpäällikkö

Mari-Jatta Rissanen, kuvataiteen yliopistonopettaja, JYU.Well

Katja Kokko, tutkimusjohtaja, JYU.Well