Etkö ehdi mukaan Hyvinvointikartta-hankkeen koulutuksiin ja tilaisuuksiin? Nyt sinulla on mahdollisuus kuunnella Keski-Suomen Yrittäjien hyvinvointiasiantuntijoiden Virve Lähdesmäen ja Essi Määtän tuottamia Hyvinvoiva Yrittäjä -podcasteja.

Podcasteissa keskustellaan tunnettujen keskisuomalaisten yrittäjien kanssa hyvinvoinnin osa-alueista. Ääneen ovat päässeet jo:

  • Anne Hämäläinen Metsollanne-yrityksestä. Anne (sosionomi YAMK, työnohjaaja) kertoo miten yrittäjä voi paremmin hallita omaa ajankäyttöään.
  • Aava & Bang:in henkilöstöjohtaja Hanne-Mari Miskala. Jaksossa Hanne-Mari kertoo miten hyvinvointi näkyy heidän työyhteisön arjessa ja kuinka sitä johdetaan.
  • Keski-Suomen Yrittäjien puheenjohtaja, pitkän linjan yrittäjä ja avantopolskija Jari-Pekka Koponen. Jaksossa Jari-Pekka avaa omia kokemuksiaan hyvinvoinnin saralta.

 

 

Hyvinvoiva yrittäjä -podcast on osa ESR-rahoitteista Hyvinvointikartta-hanketta. Hyvinvointikartta-hankkeessa kehitetään yrittäjien hyvinvointia ja työhyvinvoinnin johtamista Keski-Suomen alueella. Hankkeesta vastaa Keski-Suomen Yrittäjät, Jamk ja Gradia.