KEHO-ohjausryhmä päätti helmikuussa KEHOn vuoden 2022 organisoitumisesta. Ohjausryhmän, puheenjohtajiston ja viestintäryhmän lisäksi toimintaa laajennetaan teemallisiin työryhmiin.

Helmikuussa KEHOn ohjausryhmä kokoontui pohtimaan vuoden 2022 organisoitumista. Kokouksessa päivitettiin ohjausryhmän sekä puheenjohtajiston kokoonpanot. Tämän lisäksi ohjausryhmä päätti laajentaa puheenjohtajiston toimintaa työryhmiin, joiden vetäjinä toimivat uuden puheenjohtajiston jäsenet.

Vuonna 2022 ohjausryhmän puheenjohtajana jatkaa Jukka-Pekka Mecklin. Varapuheenjohtajiksi valittiin Keski-Suomen sosiaalialan osaamiskeskuksen johtajana aloittanut Sointu Möller ja Keski-Suomen Liikunnan aluejohtaja Petri Lehtoranta. Möller ja Lehtoranta johtavat alkuvuonna perustettuja työryhmiä:

  • SOTE-tiimi: Hyvinvointialueeseen suuntaava yhteistyö (Sointu Möller, pj)
  • HYTE-tiimi: Kuntien preventiiviseen työhön ja terveyden edistämiseen suuntaava yhteistyö (Petri Lehtoranta, pj)

Työryhmiin voidaan kutsua myös ohjausryhmän ulkopuolisia henkilöitä. Myös uusia teemallisia työryhmiä ideoidaan, ja muun muassa yritysyhteistyöhön keskittyvä työryhmä on suunnitteilla.

KEHO-koordinaatio jatkuu vuoden 2022 Jyväskylän yliopistolla, ja Päivi Fadjukoff jatkaa verkostopäällikkönä.

”Alkamassa on innostava ja merkittävä yhteistyön vuosi, kun Keski-Suomen hyvinvointialueen toimintaa valmistellaan ja monet rakenteet ovat muutoksessa. KEHO voi tuoda tähän muutokseen lisäarvoa yhdistämällä eri toimijoiden osaamista sekä nostamalla keskusteluun monipuolisia näkökulmia laajasta verkostosta”, Fadjukoff iloitsee.

Likesin yhdistyttyä Jamkiin viestinnän koordinaatiovastuu siirtyi Jamkille, ja viestinnän vastuuhenkilö on viime vuoden tapaan Milja Leskinen. KEHO-organisaatioiden viestintäammattilaisista koostuvat viestintäryhmä jatkaa kokoontumistaan myös vuonna 2022 säännöllisesti.

 

Tutustu ohjausryhmän vuoden 2022 kokoonpanoon