Pohjoisen Keski-Suomen ammattioppilaitos POKE on kesällä liittynyt Keski-Suomen hyvinvoinnin osaamiskeskittymään.

Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto (POKE) tarjoaa ammatillista tutkintokoulutusta ja täydennyskoulutusta. Toiminnassa painottuu seudullisuus: ”Ammattitaidolla hyvinvointia seudun parhaaksi”. Toimintaa ohjaavat arvoina yhdessä tekeminen, vastuullisuus sekä uudistuminen ja kehittyminen. Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopistolla on toimipaikkoja Äänekoskella, Saarijärvellä, Viitasaarella ja Laukaassa.

”POKE hakee KEHOn jäsenyydestä erityisesti osaamisen lisäämistä ja vahvistuvaa yhteistyötä muiden KEHO-organisaatioiden kanssa”, kommentoi POKEn koulutusjohtaja Riitta Salmijärvi-Korhonen. ”Meille on tärkeää sosiaali- ja terveysalan tulevaisuuden ja nykyisten työntekijöiden osaamisen lisääminen. Mahdollistamme myös työelämälähtöisiä lisä- ja täydennyskoulutuksia.”

”KEHOlle on tärkeää olla koko maakunnan yhteinen osaamiskeskittymä. Olemme iloisia POKEn jäsenyydestä, ja tavoitteemme on, että KEHOn toiminta ja mahdollisuudet koskevat laajasti myös pohjoista Keski-Suomea”, verkostopäällikkö Päivi Fadjukoff sanoo.