Tervetuloa Keski-Suomen liiton ja Keski-Suomen hyvinvoinnin osaamiskeskittymä KEHOn yhteistyössä järjestötoimijoiden kanssa järjestämään foorumiin!

Aika: Torstai 14.9.2023 klo 14-16, kahvitarjoilu alkaa klo 13.30
Paikka: Jyväskylän yliopisto, Ruusupuisto-rakennus (Alvar Aallon katu 9)

Keski-Suomen liitto suuntasi järjestöille kesällä 2022 rahoitushaun otsikolla ”Hyvä vointi ja turvallisuus”. Tässä foorumissa Keski-Suomen liiton rahoituksen saaneet hankkeet ja järjestöt esittäytyvät, kertovat tuloksistaan ja kutsuvat mukaan edistämään hyvää vointia monin eri keinoin.

Tapahtuma on torimainen – voit kiertää verkostoitumassa ja tutustumassa hankkeiden toimintaan niiden esittelypisteillä, ja lisäksi käydään hankkeiden teemoihin liittyviä teemakeskusteluita haastattelijan johdolla.

Hankkeet ovat: Yhteisöllisyydestä hyvinvointia, Puhutaan elämästä, OPAS, Tukea ja turvaa, TOVIKS, Verkko-IKIS, Kaksoisuran mallimaakunta, Nuoret keskelle hyvää, LuontoHyväKS, Liikunnalliset työyhteisöt, Kulttuurituulahduksia, ja Kilpaurheilun kehityshanke. Rahoituksen saaneista hankkeista Taiteellinen pakopelielämys ei pysty osallistumaan foorumiin.

Tutustu hankkeisiin

Miljoonalla eurolla hyvää vointia – Mitä hankkeille kuuluu? (Osa 1) – Keski-Suomen liitto (keskisuomi.fi)
Miljoonalla eurolla hyvää vointia – Mitä hankkeille kuuluu? (Osa 2)  – Keski-Suomen liitto (keskisuomi.fi)

Keskustelujen välissä voi käydä tutustumassa hankkeiden esittelypisteisiin ja keskustella hanketoimijoiden tai rahoittajatahojen kanssa.

Mukana on esittelypisteitä, joissa on saatavana tietoa hyvän voinnin hankkeiden rahoitusmuodoista myös jatkossa.

FOORUMIN OHJELMA

13.30     Kahvitarjoilu alkaa

14.00     Tervetulosanat
Päivi Fadjukoff, päällikkö, Keski-Suomen hyvinvoinnin osaamiskeskittymä KEHO

14.10     Teemakeskustelu: Elämän solmukohdat
Hankkeet: Yhteisöllisyydestä hyvinvointia, Puhutaan elämästä, OPAS, Tukea ja turvaa. Keskusteluttajana kehittämispäällikkö Sanna-Kaisa Huhtala, Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry

14.50     Teemakeskustelu: Osallisuus ja oppiminen
Hankkeet: TOVIKS, Verkko-IKIS, Kaksoisuran mallimaakunta, Nuoret keskelle hyvää, LuontoHyväKS. Keskusteluttajana yliopistonlehtori Johanna Rantanen, Jyväskylän yliopisto

15.30     Teemakeskustelu: Hyvää vointia kulttuurista ja liikunnasta
Hankkeet: Liikunnalliset työyhteisöt, Kulttuurituulahduksia, Kilpaurheilun kehityshanke, Kilpaurheilun kehittämishanke. Keskusteluttajana terveyden edistämisen asiantuntija Kaisa Koivuniemi Likes / JAMK

15.50     Rahoittajan puheenvuoro
Kari Pirinen, kehittämispäällikkö, Keski-Suomen liitto

16.00     Tapahtuma päättyy

Hyvän voinnin Keski-Suomea kehittämässä -foorumin ohjelma (pdf)