Aika: 1.4. klo 12–14
Paikka: webinaari

Yrittäjä, haluatko vahvistaa omaa ja henkilöstösi hyvinvointia ja kehittää samalla yrityksesi tuottavuutta? Tule mukaan Positiivisen johtamisen webinaariin!

  • Mitä positiivinen johtaminen on?
  • Miksi kannattaisi johtaa positiivisesti?
  • Miten positiivinen johtaminen kehittää liiketoimintaa?

Työyhteisössä koettu hyvinvointi, innostus ja työn imu ovat yhteydessä tuloksellisuuden, tehokkuuden ja laadun paranemiseen. Näihin asioihin on mahdollista vaikuttaa johtamalla ja organisoimalla positiivisesti.

Sanna Wenström tutkii, kehittää ja valmentaa eri alojen työyhteisöjä ja johtoa mikro- ja pk-yrityksistä julkisorganisaatioihin ottamaan käyttöön ja soveltamaan positiivisen johtamisen ja organisaation tutkimustietoa ja menetelmiä.

”Positiivinen johtaminen on kokonaisvaltainen ja arkeen istuva johtamismalli, joka soveltuu erinomaisesti muutoksen ja hyvinvoinnin johtamiseen. Työstään innostuneet ja hyvinvoivat ihmiset haluavat oppia ja kehittyä. He ovat myös valmiimpia yksilöinä ja yhteisönä kohtaamaan muutoksia, epävarmuutta ja stressiä. Positiivinen johtaminen ja organisoiminen soveltuu hyvin mikro- ja pk-yritysten toimintaan alasta riippumatta”, Wenström sanoo.

Webinaari on maksuton ja avoin kaikille keskisuomalaisille mikro- ja pk-yrityksille, niiden yrittäjille ja henkilöstölle. Ilmoittaudu tapahtumaan!

Webinaarin jälkeen käynnistyy positiivisen johtamisen valmennuskokonaisuus, joka järjestetään 2.5., 16.5., 30.5. ja 13.6. klo 9-12.

Webinaari ja valmennuskokonaisuus on osa Hyvinvointikartta-hanketta, jonka tavoitteena on vahvistaa Keski-Suomen mikro- ja pk-yritysten hyvinvointia, hyvinvoinnin osaamista ja johtamista. Hyvinvointikartta-hanketta toteuttavat Gradia, JAMK ja Keski-Suomen Yrittäjät, ja sitä rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto.

Lisätietoja: Katja Järvelä, projektipäällikkö, Gradia, puh. 040 341 6425.

 

Tapahtuma järjestetään osana Hyvinvointikartta-hanketta. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa Keski-Suomen mikro- ja pk-yritysten hyvinvointia, hyvinvoinnin osaamista ja johtamista. Hyvinvointikartta-hankkeessa kehitetään hyvinvointia, tutkimustuloksiin perustuviin ja yrittäjän arkeen sopivia hyvinvointia tukevia- ja edistäviä toimintamalleja. Tämän lisäksi tavoitteena on innostaa ja valmentaa yrittäjiä huomioimaan hyvinvointi arjen tekoina ja ottamaan oppia yrittäjäkollegojen hyvistä käytännöistä.

Hyvinvointikartta-hanketta toteuttavat Gradia, Jamk ja Keski-Suomen Yrittäjät. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille keskisuomalaisille mikro- ja pk-yrityksille, niiden yrittäjille että henkilöstölle. Osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla Keski-Suomen Yrittäjien jäsen.