Aika: ti 13.4, klo 14–15

Nykytutkimusten mukaan ihmiset nukkuvat huonosti ja unettomuus on lisääntynyt vuosi vuodelta. Ihminen nukkuu noin kolmanneksen elämästään. Uni ei aina ole palauttavaa ja jokainen meistä kokee joskus tilapäistä unettomuutta. Joskus univaikeudet kuitenkin toistuvat usein, pitkittyvät tai vaikuttavat jokapäiväiseen elämään.

Unettomuus voi ilmetä nukahtamisvaikeuksina, vaikeutena pysyä unessa tai liian varhaisena aamuyön heräilynä. Unettomuus voi saada alkunsa monesta syystä esimerkiksi stressi, odottamattomat muutokset elämässä, sairastumiset, ravinnevajaus yms. voivat aiheuttaa unettomuutta. Nykyisin jopa kolmannes työikäisistä kärsii tilapäisesti toistuvista uniongelmistasi. Väestöstämme jopa yli 10 prosenttia kärsii kroonisesta unettomuudesta.

Keski-Suomen Yrittäjien järjestämässä Nuku paremmin -webinaarissa saat tietoa, miten voit itse vaikuttaa omaan uneesi ja miten tehdä muutoksia omaan arkeesi niin, että uni olisi palauttavampaa.

 

Webinaarin asiantuntijana toimii Keski-Suomen Yrittäjien hyvinvointiasiantuntija Essi Määttä.

Webinaarista jää tallenne. Tallenne lähetetään sinulle sähköpostiisi tapahtuman jälkeen.

Ilmoittaudu mukaan!

 

Lisätietoa webinaarista:

Essi Määttä
050 5365496
essi.maatta@yrittajat.fi

Nuku paremmin-webinaari  (Yrittajat.fi)

 

Tapahtuma toteutetaan osana Hyvinvointikartta-hanketta. Ilmoittautumalla tapahtumaan, hyväksyt osallistumistietojesi raportoimisen hankkeen rahoittajalle (ESR).

Hankkeen tavoitteena on vahvistaa Keski-Suomen mikro- ja pk-yritysten hyvinvointia, hyvinvoinnin osaamista ja johtamista. Hyvinvointikartta-hankkeessa kehitetään hyvinvointia, tutkimustuloksiin perustuviin ja yrittäjän arkeen sopivia hyvinvointia tukevia- ja edistäviä toimintamalleja. Tämän lisäksi tavoitteena on innostaa ja valmentaa yrittäjiä huomioimaan hyvinvointi arjen tekoina ja ottamaan oppia yrittäjäkollegojen hyvistä käytännöistä.

Hyvinvointikartta-hanketta toteuttavat Gradia, Jamk ja Keski-Suomen Yrittäjät. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille keskisuomalaisille mikro- ja pk-yrityksille, niiden yrittäjille että henkilöstölle. Osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla Keski-Suomen Yrittäjien jäsen.