Oletko yksinyrittäjä ja haluat kehittyä, verkostoitua ja oppia uusia asioita toisilta yrittäjiltä? Hyvinvointikartta-hanke kehittää yhdessä yrittäjien kanssa pienryhmissä toteutettavaa työnohjausta. Tule mukaan!

Katso videolta mitä työnohjaus on:

Alkuvuodesta käynnistetään 2–4 uutta työnohjausryhmää. Ryhmät kokoontuvat noin kerran kuukaudessa kaksi tuntia kerrallaan, yhdessä sovitun ajanjakson. Aloituksen ja lopetuksen päivämäärät täsmentyvät valmennuksen startatessa.

Kaikkiin ilmoittautuneisiin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä. Toiminta on osallistujille maksutonta.

Ilmoittaudu mukaan 28.1.22 mennessä!

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

 

Ilmoittautumalla tapahtumaan, hyväksyt osallistumistietojesi raportoimisen Hyvinvointikartta-hankkeen rahoittajalle (ESR).

Hankkeen tavoitteena on vahvistaa Keski-Suomen mikro- ja pk-yritysten hyvinvointia, hyvinvoinnin osaamista ja johtamista. Hyvinvointikartta-hankkeessa kehitetään hyvinvointia, tutkimustuloksiin perustuviin ja yrittäjän arkeen sopivia hyvinvointia tukevia- ja edistäviä toimintamalleja. Tämän lisäksi tavoitteena on innostaa ja valmentaa yrittäjiä huomioimaan hyvinvointi arjen tekoina ja ottamaan oppia yrittäjäkollegojen hyvistä käytännöistä.

Hyvinvointikartta-hanketta toteuttavat Gradia, Jamk ja Keski-Suomen Yrittäjät. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille keskisuomalaisille mikro- ja pk-yrityksille, niiden yrittäjille että henkilöstölle. Osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla Keski-Suomen Yrittäjien jäsen.