Kaksi henkilöä onnittelee KEHO-verkoston edustajia.
OP Keski-Suomen toimitusjohtaja Pasi Sorri ja hallituksen puheenjohtaja Pauliina Takala onnittelevat KEHO-verkoston edustajia Päivi Fadjukoffia ja Jukka-Pekka Meckliniä.

KEHO-verkoston edustajina Päivi Fadjukoff ja Jukka-Pekka Mecklin ottivat vastaan OP Keski-Suomen lahjoituksen.

Lahjoituksen saivat myös ELY-keskus Helmi-elinympäristöohjelman toteuttamiseen Keski-Suomessa ja Jyväskylän alueen Etsivä nuorisotyö ja työpaja -toiminta.

OP Keski-Suomen edustajisto päätti 19.12.2023 pidetyssä kokouksessa jakaa pankin juhlavuoden lahjoituspotin 120 000 euroa kolmelle eri toimijalle. Lahjoitus annetaan Keski-Suomen hyvinvoinnin osaamiskeskittymä KEHOlle, ELY-keskukselle Helmi-elinympäristöohjelman toteuttamiseen Keski-Suomessa ja Etsivä nuorisotyö ja työpaja -toiminnalle Jyväskylän alueella. Kukin toimija saa 40 000 euron lahjoituksen.

– OP Keski-Suomi rakentaa oman vastuullisuusohjelmansa kautta pitkäjänteisesti toimialueensa kestävää tulevaisuutta. Haluamme kohdistaa lahjoituksiamme sekä Ilmasto ja ympäristö että Ihmiset ja yhteisöt -osa-alueisiin omistaja-asiakkaidemme näkemyksen mukaisesti. Näiden lahjoitusten kautta voimme osaltamme tukea ja edistää luonnon monimuotoisuutta ja sen suojelua, ja ihmisten ja yhteisöjen hyvinvointia Keski-Suomessa, OP Keski-Suomen hallituksen puheenjohtaja Pauliina Takala toteaa.